perjantai 3. heinäkuuta 2015

SHADOW


Löysin kuin löysinkin itselleni väliaikaisen asukuvaajan täältä Pariisista, kiitos Meri! ;-) Nämä kuvat tuli räpsäistyä ihan Saint-Lazaren lähellä viime torstaina, kun mentiin raflailemaan ja juomaan lasi (tai kaksi) viiniä. Jollain tapaa tykkään näiden fiiliksestä ja tosta varjosta, ihanan "kummallinen". Mekko on muuten uusi, ostin sen viime viikolla, kun alet alkoi täälläkin! Arvatkaa mitä maksoi? No vitosen! En voinut jättää hyllyyn, en sitten millään... Oli vielä pakko ostaa kokeilematta, sillä jonot sovituskoppiin oli niin jumalattoman pitkät, että ei mitään järkeä. Hyvä tuuri siis, vitosen mekko ilman sovitusta ja istuu nätisti, kerrankin näin!

Mun äippä muuten on tällä hetkellä koneessa kohti Pariisia ja tuleva viikonloppu tuleekin näin ollen vietettyä aivan mahtavassa seurassa. Mä muutan illalla äidin kanssa hotelliin vähän (siis hyvin vähän) lähemmäs keskustaan niin on paljon helpompaa kulkea yhdessä, saatika että asuisin kotona ja äiti hotlassa. Sain vielä hosteilta maanantain vapaaksi ja tän päivän vähän lyhyemmäks, niin johan on aikaa olla mamin kanssa! Oon suunnitellut aika tiiviin ohjelman mulle ja äitille, haluisitteko kenties että jaan sen täällä? Sopii hyvin niille, jotka haluaa nähdä ja kokea Pariisia mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa! 

Viikonloppu lienee siis täynnä turisteilua ja oonkin tehnyt kovat suunnitelmat äitin pään menoksi, katotaan miten vanhus jaksaa ;-)

Kivaa perjantaita, mä lähen kohta hakemaan vanhempaa koulusta ja koitan kestää tätä älytöntä 38 asteen kuumuutta - onneks mennään tänään hänen kanssa uimaan niin viilentyy edes vähän ;-D

♥:Emmi

PS. Kerkeettekö te lomailijat edes lukemaan joka päivä ilmestyviä postauksia, tällä viikolla on meinaan ollut kommenttiboksin puolella aika hiljaista! Pistäkääpä ehdotuksia tulemaan ja jos haluatte au paireiluun/Ranskaan liittyvää kysymyspostausta niin hihkaskaa ;-) Hyvät viikonlopun alut kaikille ♥

4 kommenttia:

  1. Anonyymi3.7.15

    Olis kiva jos voisit tehdä vaikkapa sellaisen postauksen missä kerrot sun työpäivästäs kellonajoittain! :) Ja kerrot vähän että millaista on olla au pairina, ja miten kieli sujuu varsinkin lasten kanssa? :D Hyvää viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo koitan saada aikaan, huippu idea! :-) Kiitos samoin!

      Poista
  2. Anonyymi4.7.15

    Keritään lukeen, muakin kiinnostais mitä nykyajan au-pairit tekee, ite 90-luvun alussa kun olin Lontoossa. Ei ollut kuin yksi vapaapäivä, palkka oli sillosta tasoa (1£=7mk) 25£ viikko. Mutta oli elämäni parhaat puoltoista vuotta. Nauti!
    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, koitan kirjottaa jonkunlaisen koonnin tässä joku päivä! Vielä nelisen viikkoa täällä, kiitos ihana Riikka <3

      Poista